El joc, alguna cosa més que diversió.

Podem definir el joc com una activitat física, mental, sensoriomotriu, espontània i lliure que provoca plaer i alegria, amb finalitat en sí mateixa.

És fonamental per al desenvolupament, en tots els àmbits de l’infant, ja que mitjançant el joc aquest descobreix, inventa, investiga, crea..

Per tant podem concloure que el joc és una activitat necessària per als éssers humans i de gran importància en l'àmbit social, ja que permet practicar algunes conductes socials; alhora és una eina útil per adquirir i desenvolupar capacitats intel·lectuals, motores o afectives. Aquesta activitat s'ha de fer de gust, sense cap mena d'obligació i amb el temps i l'espai necessaris.

dimecres, 24 d’octubre del 2012

EL NOSTRE PROJECTE FINAL

El nostre objecte d'aprenentatge interactiu l'hem creat mitjançant el J.clic que és un conjunt d'aplicacions que ens permeten crear diversos tipus d'activitats educatives.
Aquest objecte d'aprenentatge està destinat per a infant d'entre 5 i 7 anys d'edat.
L'hem creat per a que els infants aprenguin de manera independent sense l'ajuda d'un educador. És una forma d'aprenentatge interactiva, mitjançant els jocs l'infant és capaç d'aprendre i descobrir coses noves.
El J.Clic és una activitat que es pot realitzar en qualsevol lloc no només a l'escola, està destinada a que l'alumne en pugui fer ús de manera independent.
En aquest métode d'aprenentatge aconseguirem com hem dit anteriorment que aprenguin sense quasi bé adonar-se'n.
És una forma innovadora per a que sigui més fàcil per als infants la inserció a les noves tecnologies anomenades TIC.
En aquest objecte d'aprenentatge podem veure-hi reflectits diferents temes importants i essencials, entre ells els colors, els mitjans de transport, els monuments, les diferents peces de roba, la numeració, els animals, etc... mitjançant diferents métodes, sopes de lletres, la relació entre diferents membres, els encaixos, la memória, etc...

Aquest és el nostre objecte d'aprenentatge, jugant aprendràs molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada