El joc, alguna cosa més que diversió.

Podem definir el joc com una activitat física, mental, sensoriomotriu, espontània i lliure que provoca plaer i alegria, amb finalitat en sí mateixa.

És fonamental per al desenvolupament, en tots els àmbits de l’infant, ja que mitjançant el joc aquest descobreix, inventa, investiga, crea..

Per tant podem concloure que el joc és una activitat necessària per als éssers humans i de gran importància en l'àmbit social, ja que permet practicar algunes conductes socials; alhora és una eina útil per adquirir i desenvolupar capacitats intel·lectuals, motores o afectives. Aquesta activitat s'ha de fer de gust, sense cap mena d'obligació i amb el temps i l'espai necessaris.

divendres, 5 d’octubre del 2012

WEB 2.0

El terme web 2.0 va ser esmentat per primera vegada per O'Reilly Media l'any 2004. Es  podria definir com una web avançada que et permet interactuar amb altres usuaris de manera gratuïta com per exemple, el Wikipedia, on qualsevol te l'opció de penjar informació sobre un tema, fotografies, afegir links,etc. Un altre exemple, seria el Youtube que et permet penjar videos que puguin estar a l'abast de tots els internautes.
Des del nostre punt de vista això suposa una revolució del negoci en la indústria dels ordinadors, a més d'haver estat un gran avenç a nivell digital.
Com a universitàries, tot aquest conjunt d'eines en molts casos ens faciliten l'accés a tot tipus d'informació i també en són de gran ajuda a l'hora de realitzar els nostres treballs i projectes.
D'altra banda, aquestes eines també ens permeten establir una comunicació entre els companys com seria l'exemple del Facebook, Twitter, Tuenti,etc.
Per concluir, observem que són eines de gran ajuda i en alguns casos de gran necessitat, no només a nivell educatiu sinó també a nivell personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada